CROSSPOWER FOUNDATION

                                                    Als u samen met ons het verschil wilt maken !!!

Dompim Tarkwa , Ghana

Stichting Crosspower Foundation

Postbus 310

3770 AH  Barneveld

Telefoon:        (+31) 6 54688120

E-mail:            crosspower.eur@gmail.com

Bankrekening ABN-AMRO nr. 49.19.83.727

ANBI nr.          8516.25.940

 

In het plaatsje / township Dompim nabij Tarkwa in Ghana ondersteunen we Learner’s Bridge Academy een primary-secundary en Junior High School welke naast het geven van onderwijs overeenkomstig het Ghanese onderwijssysteem , extra aandacht besteedt aan het geven van Bijbels onderwijs en de kinderen de noodzakelijke stappen bij brengt om het evangelie in je eigen omgeving te kunnen brengen.

Er wordt daarnaast veel aandacht besteedt aan discipline en het zorgen voor elkaar.

 

Ouders welke tengevolge van de hoge werkloosheid en/of een aanwezige ’goudkoorts’ aangemoedigd worden om te gaan werken in de illegale goudmijnen, nemen hun kinderen mee...alle gevolgen voor de ontwikkelingen van het kind ten spijt.

 

Op deze school zijn meerdere weeskinderen doordat hun ouders zijn omgekomen tijdens hun werk in de illegale goudmijnen. De initiatiefnemers van de school zorgen voor opvang en onderdak. Tevens draagt de school ook zorg voor een dagelijkse gratis warme maaltijd voor de schoolgaande kinderen.

 

Op de school is naast een noodzakelijke upgrade van de gebouwen een sterke behoefte aan onder andere lesmaterialen, computers voor ICT onderwijs, goed meubilair, sportkleding en voorzieningen. Indien gewenst kunnen wij u hiervan in detail gegevens verstrekken.

 

Tengevolge van een hevige storm en regenval was een klaslokaal ingestort. Wij hebben concreet kunnen helpen om het klaslokaal weer te herstellen zodat hier weer lessen gegeven konden worden.

We hebben daarnaast kunnen zorg dragen dat een  langgekoesterde wens in vervulling kon gaan..de start van een Bijbelschool waar de jeugd en de volwassenen uit de omgeving Bijbels onderwijs krijgen. Daarnaast worden er samenkomsten en crusades georganiseerd.

Als dank voor onze inbreng heeft de Bijbelschool de naam Crosspower Bible Ministries gekregen.

 

.